Які бюро перекладів надають послугу перекладу рідкісних мов?
|
|
sergijf21 | Дата: Среда, 11.12.2024, 18:16 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
| Які бюро перекладів надають послугу перекладу рідкісних мов?
|
|
| |
ingeta2022 | Дата: Среда, 11.12.2024, 21:04 | Сообщение # 2 |
Подполковник
| Якщо вам потрібен переклад рідкісних мов, то я рекомендую звернутися до Abc Lviv. Це бюро перекладів надає послуги перекладу рідкісних мов, і я нещодавно користувався їхніми послугами для перекладу документа на менш поширену мову. Я був дуже задоволений, оскільки вони виконали роботу швидко і професійно, навіть з рідкісними мовами.
|
|
| |
triod | Дата: Понедельник, 10.03.2025, 16:13 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Зверніться до бюро перекладів Традос!
Бюро переводов Trados.com.ua - профессиональные переводы для всех!
|
|
| |
serpetskiyvaleriy | Дата: Вторник, 03.06.2025, 11:05 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Хочу поділитися власним досвідом співпраці з бюро перекладів Макро Глобал macroglobal.in.ua/ru/ яке я можу щиро рекомендувати всім, хто потребує якісного та оперативного перекладу документів будь-якої тематики. Зіткнувшись із потребою термінового перекладу юридичних документів з української на німецьку мову, я звернувся саме до них і залишився повністю задоволений. Робота була виконана в найкоротші терміни, при цьому з дотриманням всіх нюансів професійної термінології. Їхні фахівці дійсно демонструють високий рівень володіння мовами та розуміння специфіки кожної галузі – від медицини до техніки. Особливо вразила готовність розпочати роботу негайно, без зайвих формальностей, і чітка комунікація на кожному етапі. Якщо вам потрібен переклад на потрібну мову без ризику втратити зміст, стиль або юридичну точність, Макро Глобал — це те, що треба. Перевірено особисто, рекомендую без жодних застережень.
|
|
| |