Посоветуйте, какие выбрать удобрения
|
|
zellelonzellelon | Дата: Суббота, 26.04.2025, 17:59 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Я собираюсь в этом году попробовать вырастить какие-нибудь растения, например помидоры, хотя раньше никогда у себя не сажал их. Думаю, что нужно использовать удобрения, но какие точно не знаю, у меня почка не очень плодородная, так что думаю минеральные нужно использовать.
|
|
| |
pachagaev | Дата: Суббота, 26.04.2025, 18:17 | Сообщение # 2 |
 Сержант
| Для помидоров главное – это не только удобрения, но и правильная подготовка почвы. Минеральные удобрения, конечно, тоже полезны, но я бы на вашем месте попробовал сделать акцент на комплексных органических удобрениях, они лучше усваиваются растениями. А вот для стимуляции роста, можно использовать азотные удобрения, если растения слишком медленно развиваются.
|
|
| |
xilparicxilparic | Дата: Суббота, 26.04.2025, 19:25 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Минеральные удобрения разные, всё зависит от того, что вы выращиваете. Вот здесь вы можете подобрать необходимые https://selhoztrest.ru/clauses....menenie . Важно учитывать, что для помидоров нужно выбирать удобрения с высоким содержанием фосфора и калия для улучшения плодов, а азот – только на начальных стадиях роста. Это поможет избежать проблемы с дефицитом питательных веществ.
|
|
| |
zayaaros | Дата: Понедельник, 07.07.2025, 20:13 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Якщо ви вперше плануєте вирощувати помідори і у вас не дуже родючий ґрунт, використання добрив дійсно буде необхідним для отримання гарного врожаю. Оскільки ваша земля має низьку родючість, мінеральні добрива стануть хорошим вибором, адже вони швидко забезпечують рослини необхідними елементами живлення. Для помідорів особливо важливі такі елементи, як азот, фосфор і калій. Азот сприяє росту зелені, фосфор — розвитку кореневої системи, а калій підвищує стійкість рослин до хвороб і впливає на якість плодів. На початковому етапі росту добре використовувати комплексні мінеральні добрива з балансом цих елементів, наприклад, NPK 10-20-20 або подібні. Також варто врахувати, що для покращення засвоєння поживних речовин і захисту рослин від хвороб корисно застосовувати засоби біозахисту — це біопрепарати, які підтримують природний імунітет рослин і покращують структуру ґрунту. Щоб отримати детальні поради щодо вибору добрив, захисту від шкідників і хвороб, а також знайти якісні засоби для саду та городу, рекомендую звернутися до сайту «Помідорка» — там зібрано все для саду, городу та вашого будинку. Пам’ятайте, що правильне живлення і захист рослин — запорука гарного врожаю, особливо при вирощуванні помідорів у не дуже родючому ґрунті. Починайте з якісної розсади, використовуйте мінеральні добрива та біозахист і ваші помідори обов’язково порадують вас смачними плодами.
|
|
| |