[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Дом престарелых как выбрать?
koneevamДата: Вторник, 29.04.2025, 14:39 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Скажите, как правильно выбирать дом престарелых? На что в первую очередь обращать внимание?

Добавлено (29.04.2025, 14:40)
---------------------------------------------
Я ищу его для бабушки, т.к сам скоро уеду в рейс на несколько месяцев, а ее вообще не с кем оставить. Одна она точно не справится.

fazaДата: Вторник, 29.04.2025, 14:53 | Сообщение # 2
Рядовой
Вы можете ведь на эти несколько месяцев сиделку для бабушки нанять.

feelkomisДата: Среда, 30.04.2025, 09:14 | Сообщение # 3
Лейтенант
Если вам еще актуально, то могу посоветовать через этот https://vozrastrf.ru/tube/yasenevo портал подыскать пансионат для вашей бабушки. На сайте можно выставить фильтры по всем критериям, которые вас интересуют и быстро подобрать подходящий вариант по условиям проживания и местоположению.

BusichkaДата: Вторник, 20.05.2025, 10:02 | Сообщение # 4
Сержант
Шукала комфортне й надійне місце для бабусі — вибір зупинила на hospice-life . І не помилилася! Персонал уважний, професійний, до кожного мешканця — як до рідного. Умови чудові: затишні кімнати, смачне харчування, медичний нагляд. Найголовніше — бабуся посміхається, а я спокійна за її здоров’я і настрій. Рекомендую від щирого серця!

dianastolar946Дата: Среда, 28.05.2025, 13:29 | Сообщение # 5
Сержант
Потрібно в першу чергу звертати увагу на відгуки, та обов'язково подивитись все, як там облаштовано. Тоді ви точно зможете обрати найкращий варіант для себе . Особисто мені сподобався найбільше Будинок для людей похилого віку у Львові «Осінь життя» .Моїй тітці тут надали не тільки професійний догляд, а й людську увагу, якої їй так не вистачало. Дуже затишна атмосфера, прекрасні умови видно, що працюють небайдужі люди.

vitiapalia2525Дата: Воскресенье, 08.06.2025, 15:31 | Сообщение # 6
Рядовой
Щоб правильно обрати будинок престарілих, зверніть увагу на такі ключові моменти: умови проживання, якість догляду та медичної допомоги, харчування, прозорі умови договору, відгуки та думки інших мешканців та їхніх родичів, а також зручність розташування.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: