[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Книги з англійської
mirivan1979Дата: Воскресенье, 07.09.2025, 18:35 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Я починаю серйозно вчити англійську й хочу мати під рукою зрозумілий матеріал, щоб поступово рухатися від простого до складного. Які книги найкраще підійдуть для самостійного навчання вдома?

nasimonovaДата: Понедельник, 08.09.2025, 10:37 | Сообщение # 2
Сержант
Якщо ви починаєте серйозно вивчати англійську мову і хочете мати під рукою зрозумілий матеріал для поступового руху від простого до складного, рекомендую звернути увагу на друковані книги. Вони дозволяють організувати навчання вдома, забезпечуючи систематичний підхід до вивчення мови. Великий вибір знайдете в інтернет-магазині teach-and-reach.com/knigi/

maximoving63Дата: Четверг, 11.12.2025, 16:19 | Сообщение # 3
Рядовой
Дівчата, хочу поділитися класним відкриттям для всіх мам і татушок! 🥰Нещодавно замовила кілька дитячих книжок на https://knigoland.com.ua/dityacha-literatura і просто в захваті!Доставка швидка, упаковка супернадійна (жодної пом’ятої сторінки!), а вибір — величезний. Взяла «Емоції Гастона», серію про Гаррі Поттера українською для старшої доньки й ще пару казок із віконцями для молодшої. Діти в захваті, а я щаслива, що знайшла місце, де все в одному місці й за адекватними цінами. Дуже раджу зазирнути!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: