[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
упаковка
marinabelova787Дата: Воскресенье, 30.05.2021, 21:02 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Где найти коробку для суши оптом?? в Киеве.

mmogilnickaaДата: Среда, 02.06.2021, 01:04 | Сообщение # 2
Рядовой
спасибо

seotikocomДата: Пятница, 25.08.2023, 09:24 | Сообщение # 3
Сержант
Для суши найкраще підходять одноразові ланч-бокси https://www.upackovka.kiev.ua/lanch-b....stirolu зі спіненого полістиролу. Знаю це на власному досвіді, бо маємо власний невеликий бізнес в цій сфері) Великий асортимент і доступні ціни пропонує магазин PKG в Києві. Можливий і опт, і роздріб. Рекомендую всім, і не тільки для бізнесу, але й для домашнього використання.

ravattaДата: Четверг, 15.08.2024, 20:59 | Сообщение # 4
Сержант
Я сейчас упаковку для сыпучих ищу и вижу, что выбор большой, из-за чего определиться не так уж и легко, как хотелось бы. В целом, вот тут вроде недорого предлагают Купить Биг бэги, так что на них сейчас и ориентируюсь. Цен ниже я не встречал.

jon871567Дата: Воскресенье, 18.08.2024, 21:01 | Сообщение # 5
Рядовой
спасибо

luda25Дата: Четверг, 06.02.2025, 22:22 | Сообщение # 6
Сержант
Якщо вам потрібна якісна упаковка для піци, зверніть увагу на https://gofrocarton.com.ua/korobki-pod-piccu. Тут ви знайдете картонні коробки від виробника, які ідеально підходять для доставки та зберігання піци. Вони виготовлені з екологічного та міцного матеріалу, що забезпечує збереження тепла та свіжості продукту. Компанія пропонує різні розміри та можливість брендування упаковки. Це чудовий вибір для піцерій, кафе та ресторанів. Скористайтеся послугами надійного виробника упаковки!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: