| wildstrawberryteam | Дата: Понедельник, Сегодня, 14:30 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
| Добрий день! У мене горить дедлайн — через 10 днів здавати курсову з маркетингу і РГР з електротехніки, а я тільки теми затвердив. Чи є сервіси, які реально роблять терміново без втрати якості? Хто брав роботи в цейтноті — як пройшло?
|
| |
|
|
| viktorr124589 | Дата: Понедельник, Сегодня, 14:37 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Добрий день! Терміново замовляв неодноразово, останній раз - курсова з цифрового маркетингу за 7 днів і РГР з електротехніки за 5 днів. Усе на https://zulu-help.com/ . Менеджер одразу сказав, які роботи встигнуть, де буде невелика доплата за терміновість (не критично). Курсову зробили з аналізом трендів 2025–2026, кейсами брендів, SMM-стратегією, графіками - унікальність 94%. РГР - розрахунок ланцюгів, векторні діаграми, графіки перехідних процесів, все чітко. Правки вносили навіть вночі, якщо просив. Викладачі прийняли без суттєвих зауважень, курсова на 91, РГР на 88. Плюс надіслали всі файли (Word, Excel, презентацію). Якщо дедлайн підтискає - пишіть їм, роблять швидко і без халтури. Я вже кілька разів рятувався завдяки їм, рекомендую всім у подібній ситуації. Удачі на сесії!
Сообщение отредактировал viktorr124589 - Понедельник, 02.02.2026, 14:37 |
| |
|
|