| mariiashevchenko09 | Дата: Суббота, 14.02.2026, 19:19 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Дівчата, привіт! Довго читала різні форуми, коли шукала допомогу для свого хлопця, тому тепер вирішила написати сама. Мій молодий чоловік мав проблеми з наркотиками, і ми перепробували дуже багато всього, але результат був або короткочасним, або взагалі нульовим.
Руки вже опускалися, але знайома порадила звернути увагу на клініку Samara Med.Зайшла на їхній сайт https://samara-med.com/ все детально вивчила. Вирішальним фактором стало те, що вони гарантують анонімність і мають величезний досвід – понад 7 років і 15 000 вдячних пацієнтів.
Ми зателефонували, і нас дуже уважно проконсультували, розповіли про всі етапи лікування та реабілітації.Хлопець пройшов повний курс у стаціонарі. Я навіть не очікувала, що ставлення може бути настільки професійним і водночас людяним. Окреме спасибі за роботу з родичами – мені пояснили, як правильно підтримувати його після виписки, щоб уникнути зриву.
Зараз у нього стійка ремісія, він працює, і ми будуємо спільні плани.Тому, якщо ви шукаєте, де дійсно можуть допомогти у лікуванні залежності, дуже раджу звернутися до Samara Med. Вони знаходяться в Одесі, але консультацію можна отримали й телефоном.
Сообщение отредактировал mariiashevchenko09 - Суббота, 14.02.2026, 19:19 |
| |
|
|