|
Чи варто брати pod система з великою батареєю?
|
|
| sodal53173 | Дата: Суббота, 14.03.2026, 14:57 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Чи це взагалі важливо?
|
| |
|
|
| kxoxa | Дата: Суббота, 14.03.2026, 14:57 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Я б сказав, що батарея — один з найважливіших параметрів. Моя перша pod система була дуже компактна, але акумулятор там був маленький. В результаті доводилось заряджати її майже кожен день, а іноді навіть двічі. Потім взяв модель з більшою батареєю і різниця стала дуже помітною. Тепер заряджаю один раз на день і цього вистачає. Ще впливає стиль використання. Якщо часто робити затяжки, батарея буде розряджатись швидше. Я коли вибирав новий пристрій, дивився характеристики різних моделей. Пам’ятаю, що дивився pod система варіанти у онлайн вейп шоп Guru Vape. З того часу завжди звертаю увагу на ємність акумулятора.
|
| |
|
|
| tefanga | Дата: Вторник, 31.03.2026, 03:04 | Сообщение # 3 |
|
Лейтенант
| Хто вже користується JUUL, як вам? Я от тільки недавно перейшов і поки що звикаю до формату. Спочатку не зовсім розумів який комплект краще взяти, тому трохи почитав і подивився варіанти. В результаті вирішив не ускладнювати і замовив JUUL тут https://cloudshop.com.ua/ru/pod-sistemi/juul/pod-sistemi-juul разом з картриджами, щоб одразу все було. Поки що норм досвід. Смак стабільний, працює без проблем. Найбільше подобається що все просто і не треба морочитись.
|
| |
|
|
| Svetas | Дата: Пятница, 03.04.2026, 21:29 | Сообщение # 4 |
|
Сержант
| Хотелось бы дать Вам совет : не стесняйтесь экспериментировать при выборе жидкости для вейпов. Ориентируйтесь на собственный вкус, пробуйте различные смеси жидкости 420 с ароматами фруктов, ягод, специй, напитков и так далее. Ассортимент в магазине Нardsmoke выбор https://hardsmoke.life/katalog/zhidkosti/solevye/ridyny-420-liquid огромный. А не потеряться в нем вам помогут их консультанты – настоящие знатоки своего дела. Каждый может купить в нашем магазине то, что ему нужно, по подходящей стоимости.
|
| |
|
|