[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поставити елайнери
annanasebanДата: Суббота, 08.08.2026, 23:43 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Рішення зайнятися зубами я відкладала дуже довго, хоча давно помічала нерівність зубного ряду. Головною причиною постійних відкладань був страх перед брекетами: здавалося, що вони будуть дуже помітними, незручними та сильно змінять звичний спосіб життя. Коли дізналася про можливість лікування за допомогою елайнерів, вирішила проконсультуватися в MegaDental https://www.megadental.lviv.ua/poslugy....lajnery Саме після першої консультації моє ставлення до ортодонтичного лікування змінилося. Мені спокійно розповіли про весь процес, пояснили, як потрібно користуватися елайнерами, як доглядати за ними та чому важливо дотримуватися графіка носіння. Для мене було дуже важливо, що лікар не поспішав і не залишив без відповіді жодного запитання. Після початку лікування найбільше порадувало те, наскільки елайнери непомітні. Я продовжую жити у звичному ритмі, працювати, зустрічатися з друзями та не відчувати постійної уваги до зубів. Певний період адаптації, звичайно, був, але нічого критичного. Навпаки, поступово носіння стало звичайною частиною мого дня. Особливо подобається можливість зняти елайнери перед їжею та нормально почистити зуби. Для мене це набагато зручніше у повсякденному житті. Дуже рада, що нарешті перестала відкладати це питання та обрала сучасний варіант ортодонтичного лікування. Від MegaDental залишилися приємні враження завдяки уважності, спокійній атмосфері та зрозумілому супроводу на всіх етапах.

Alex25Дата: Пятница, Сегодня, 06:32 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Капи треба тримати на зубах від 20 до 22 годин на добу. Їх знімають лише перед їжею та чищенням зубів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: