| annanaseban | Дата: Вторник, 18.08.2026, 21:57 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Статус: Offline
| Моя історія з цим замком досить проста: старий механізм почав поводитися так, що одного дня я зрозумів — краще не чекати, поки він остаточно вийде з ладу. Ключ то нормально повертався, то починав заїдати, а зранку, коли поспішаєш на роботу, такі сюрпризи зовсім не радують. Почав шукати заміну і в результаті зупинився на варіанті з інтернет-магазину 740 https://pik.net.ua/2026....jnishym Спочатку трохи переживав, чи відповідатиме замок опису і чи підійде до моїх дверей, тому кілька разів перевірив характеристики та розміри. Замовлення оформилося без проблем. Посилка прийшла нормально запакованою, замок був без подряпин та інших пошкоджень. Коли взяв його в руки, відразу звернув увагу на якість виконання — нічого не люфтить, механізм виглядає добротно. Встановлював сам, тому для мене було важливо, щоб не довелося переробляти половину дверей. На щастя, все підійшло як треба. Після встановлення перевірив роботу кілька разів: двері закриваються чітко, ключ входить нормально, повертається легко, язичок рухається без заїдань. Найбільше подобається саме відчуття впевненості, коли не потрібно кожного разу думати, чи відкриється замок з першої спроби. Покупкою задоволений. Магазину 740 дякую за нормальний товар і адекватний сервіс. Для звичайної побутової покупки все пройшло саме так, як і має бути.
|
| |
|
|