| annanaseban | Дата: Суббота, Вчера, 11:42 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Статус: Offline
| Замовляла комікси в Сенс для себе, оскільки останнім часом дуже захопилася цим форматом літератури й захотілося зібрати невелику домашню колекцію https://sens.in.ua/comics/ Зазвичай перед покупкою довго порівнюю магазини, дивлюся, де є потрібні видання, яка ціна та наскільки зручно оформити замовлення. Тут усе виявилося досить зрозуміло: знайшла потрібні комікси, ознайомилася з інформацією, додала товари до кошика й без проблем завершила покупку. Сподобалося, що не було відчуття хаосу чи незрозумілої навігації, усе можна знайти без зайвих зусиль. Посилка приїхала акуратно запакована, книги всередині були в чудовому стані. Для мене це особливо важливо, тому що люблю, коли нові видання виглядають охайно, без заломів, подряпин чи пошкоджених країв. Комікси приємно тримати в руках, якість друку хороша, ілюстрації виглядають яскраво та деталізовано. Окремо хочу відзначити, що покупка залишила приємне враження саме в комплексі: від пошуку на сайті до отримання замовлення. Тепер знаю, де можна спокійно замовляти книги для себе або як подарунок людині, яка теж цікавиться коміксами.
|
| |
|
|