[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
контурна пластика обличчя
dm3481720Дата: Среда, 22.11.2023, 17:12 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Нарешті, цікавить інформація про клініки, які проводять контурну пластику обличчя. Я вивчаю можливості для вдосконалення зовнішнього вигляду та хотіла більше дізнатися про професійні клініки, де проводяться такі процедури. Бажано, щоб клініка пропонувала консультації з досвідченими хірургами та мала позитивні рецензії в цьому напрямку. Дякую за вашу допомогу у виборі відповідної медичної установи для цих процедур.

MaksДата: Среда, 22.11.2023, 22:22 | Сообщение # 2
Майор
Нещодавно вирішила скористатися послугами клініки у зв'язку з бажанням підкорити контурна пластика обличчя https://mediland.ua/ua....a-schik Мої очікування були повністю виправданими. Лікарі Mediland виявили великий рівень професіоналізму та уважно вислухали всі мої побажання. Результат перевершив мої очікування - обличчя виглядає природно та молодішим, а я відчуваю себе більш впевнено.

vlevgenij532Дата: Четверг, 23.11.2023, 14:34 | Сообщение # 3
Рядовой
Спасибо

anastasijagavjuДата: Среда, 25.09.2024, 18:43 | Сообщение # 4
Рядовой
Именно в Medstyle делала контурную пластику лица, чтобы подтянуть овал и разгладить морщины https://medstyle.kz/service/konturnaya-plastika Очень порадовало, что врачи клиники обладают глубокими знаниями в своей области и умеют создавать натуральный результат. После консультации я была уверена, что нахожусь в надежных руках. Процедура прошла быстро, с минимальными ощущениями. Восстановление заняло всего несколько дней, а эффект был заметен сразу – лицо выглядело подтянутым, морщины разгладились, но при этом сохранилась естественность. Medstyle – идеальное место для тех, кто хочет безопасное и качественное омоложение.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: