HzBoy | Дата: Вторник, 24.09.2024, 11:54 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Останнім часом помітила, що попит на еко-сумки різко зріс. Люди все частіше шукають альтернативу пластиковим пакетам, і я хочу використати цей тренд для свого бізнесу. Думаю закупити еко-сумки оптом, але поки не впевнена, які матеріали краще обрати і з чого почати. Можливо, є компанії, які пропонують не тільки широкий вибір, але й можуть допомогти з брендуванням? Де можна купити еко торбу у великих кількостях, але щоб це було економічно вигідно?
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вторник, 24.09.2024, 12:20 | Сообщение # 2 |
Сержант
Статус: Offline
| Якщо шукаєш, де купити еко торбу https://the-blub.com/collections/shopery то можу порекомендувати декілька важливих моментів. По-перше, звертай увагу на матеріали. Якщо плануєш продавати їх як багаторазову альтернативу пакетам, то краще обирати більш міцні матеріали — льон або саржу. Вони довго служать і виглядають досить стильно, що теж важливо. Я, наприклад, замовляв еко-торби в The Blub. Вони пропонують великий асортимент, і що цікаво — можна замовити як мінімальні партії від 10 штук, так і більш масштабні від 30 штук із нанесенням логотипу. Це дуже вигідно, якщо тобі потрібні еко-сумки з брендуванням. Дизайн сумок дуже універсальний: від стриманих базових кольорів, таких як чорний чи бежевий, до більш яскравих варіантів, як рожевий чи зелений. Плюс, ти можеш вибрати додаткові опції, наприклад, сумки без бірок або зі своїм фірмовим логотипом. Раджу звернути увагу на їхні акційні пропозиції — можна отримати до 40% знижки при оптовому замовленні. Окрім того, важливо врахувати, що їхні торби витримують великі навантаження, тому ідеально підходять для продуктів або важчих речей.
|
|
| |