Опыт покупки оборудования для солнечной электростанции
|
|
olegsolovey39 | Дата: Среда, 13.11.2024, 16:00 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Друзья, добрый день! Планирую установить солнечную электростанцию и ищу интернет-магазин с хорошими отзывами. Нужно полностью укомплектовать установку, включая батареи и инверторы. Кто заказывал онлайн, поделитесь, пожалуйста, контактами проверенных магазинов!
|
|
| |
dmykolenko99 | Дата: Понедельник, 25.11.2024, 13:18 | Сообщение # 2 |
Майор
| Питання альтернативного живлення завжди цікавило мене, і я вирішив звернутись до інтернет-магазину Prel, щоб отримати всі необхідні компоненти для сонячної системи. У магазині мені запропонували великий вибір батарей, інверторів та іншого обладнання, яке дозволяє створити надійну систему альтернативного живлення для дому. Особливо сподобалося, що всі компоненти Prel є високоякісними та сертифікованими. Тепер мій будинок працює автономно від електромережі, і я повністю задоволений результатом. Prel — відмінний магазин для тих, хто прагне стати незалежним у питанні енергопостачання!
|
|
| |
fimax90088 | Дата: Вторник, 26.11.2024, 12:13 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Оранжеве забарвлення хлороформного шару при додаванні хлорної води свідчить про наявність йодид-іонів. Це є результатом реакції між йодид-іонами і хлорним газом, що призводить до утворення йоду, який розчиняється в хлороформі і надає йому оранжеве забарвлення. Правильна відповідь:e. Йодид-іонів.
|
|
| |