|
Интернет и ТВ от Электронного города
|
|
| lifecompanitoo | Дата: Понедельник, 03.02.2025, 23:08 | Сообщение # 1 |
|
Генерал-майор
Статус: Offline
| Привет! Не могу понять, какой интернет-провайдер выбрать в Новосибирске. Проблема в том, что у нас в доме много людей, и часто бывают зависания. Подскажите, кто вообще нормальный, чтоб и интернет не тормозил, и телек не глючил? Кому-то тут нравится "Электронный город" — правда ли это?
|
| |
|
|
| fasiiiupetrov | Дата: Понедельник, 03.02.2025, 23:11 | Сообщение # 2 |
|
Генерал-майор
| Знаю, что многие в Новосибирске хвалят "Электронный город" здесь цена интернета для дома по вашему адресу в г. Карасук (НСО) зависит от сложности монтажа. В стоимость подключения входит интернет-кабель до 30 м. Тарифы на интернет можно посмотреть на официальном сайте провайдера https://2090000.ru/karasuk/internet-snt/ тут все подробности. Я сама пользуюсь их услугами, у нас дома подключен и интернет, и телевидение. За такие деньги реально хорошая скорость и стабильность. Особенно удобно, что и интернет, и ТВ в одном пакете — это экономит время и деньги. Если есть много устройств, то с их тарифами проблем не будет — всё работает, как надо, и задержек на ТВ почти не бывает. Просто важно, чтобы дома был хороший роутер, и тогда всё будет летать!
|
| |
|
|
| zayaaros | Дата: Суббота, 23.05.2026, 15:43 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Я захоплююся риболовлею і кожного сезону намагаюся відкривати для себе нові водойми в різних куточках країни. Більшість цікавих місць знаходяться далеко від великих міст, тому зі зв’язком там часто виникають проблеми. Раніше це не надто турбувало, але коли почав поєднувати відпочинок із дистанційною роботою, питання інтернету стало критичним. Часто траплялося так, що потрібно терміново відповісти клієнту, перевірити документи або провести коротку онлайн-зустріч, а мобільний сигнал був настільки слабким, що навіть повідомлення не відправлялися. Саме тоді я почав цікавитися сучасними супутниковими рішеннями для транспорту. Після кількох консультацій вирішив встановити Автостарлінк Starlink Gen2. Чесно кажучи, результат перевершив очікування. Тепер, незалежно від того, стою я біля озера, на лісовій дорозі чи в польовому таборі, можу користуватися інтернетом майже так само комфортно, як удома. Найбільше подобається відчуття свободи — більше не потрібно планувати маршрут з огляду на покриття мобільних операторів. До того ж з’явилася можливість дивитися прогнози погоди, карти водойм і спілкуватися з друзями онлайн без затримок. Для придбання обладнання звернувся до TRAVELNET, оскільки вони спеціалізуються саме на автомобільних комплектах супутникового зв’язку. Мені допомогли підібрати оптимальне рішення та пояснили всі нюанси використання. Якщо хтось шукає Автомобільний інтернет Starlink для подорожей, активного відпочинку або роботи в дорозі, можу сказати, що це одне з найкорисніших придбань, які я зробив за останній час.
|
| |
|
|
| theeagles22fromml | Дата: Понедельник, 25.05.2026, 11:57 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
| какой интернет-провайдер
|
| |
|