Яку пральну машину краще купити?
|
|
oivanova74 | Дата: Понедельник, 12.05.2025, 16:47 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Доброго дня всім! Плануємо з дружиною оновити пральну машину, але зіштовхнулися з проблемою вибору – моделей і брендів дуже багато, очі розбігаються. Раніше користувалися старенькою Indesit, яка прослужила нам понад 10 років, але зараз хочеться щось сучасніше: з економією води, енергії, функцією пара, захистом від дітей і, бажано, не надто гучну.Основні вимоги: місткість від 6 до 8 кг, повноцінний автомат, бажано з інверторним двигуном. Бюджет приблизно до 20 тис. грн, але можемо трохи додати, якщо буде справді вартий варіант.Яку марку порадите – Bosch, LG, Samsung, Whirlpool чи, можливо, щось інше? Цікавить реальний досвід користування. Хочемо обрати машину, яка прослужить довго та не створить проблем через рік після покупки. Дякую за будь-які поради!
|
|
| |
androidskladru | Дата: Понедельник, 12.05.2025, 19:29 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Вітаю! У мене вже понад півтора року працює LG F2WN4S6S, і я дуже задоволений. До цього мав Samsung – непогана техніка, але через 5 років почалися проблеми з барабаном і підшипниками. А от LG мене приємно здивувала.

По-перше, інверторний двигун працює майже безшумно, це дуже зручно, особливо якщо пральна стоїть у квартирі з тонкими стінами. По-друге, є функція пари – дійсно помітно менше складок на речах після прання. Програми різноманітні, зручне управління, сенсорна панель чутлива й зрозуміла.
З недоліків можу назвати лише те, що в режимі з парою програма займає більше часу, але це дрібниця. Загалом дуже рекомендую LG – співвідношення ціна/якість чудове. До речі, вона часто займає високі позиції в рейтингу пральних машин за відгуками користувачів і експертів.
|
|
| |
maxmer3 | Дата: Вторник, 13.05.2025, 10:16 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Можу поділитися своїм досвідом користування Bosch WAN28201 – купували торік і дуже задоволені. Це німецька збірка, хоч і трохи дорожча за аналогічні моделі інших брендів, ось рейтинг, але якість видно неозброєним оком.
Основні переваги:
Тиха робота, навіть при віджимі на 1200 об/хв – нічого не гримить і не вібрує.
Економна витрата води та електроенергії, має клас енергоефективності A+++.
Дуже зручне меню, можна змінювати налаштування навіть під час прання.
Має функцію Reload – зручно, коли забув покласти якусь річ уже після старту.
Місткість 7 кг – ідеально для сім’ї з 2–3 осіб. Дизайн також стриманий і стильний. Якщо дозволяє бюджет, дуже рекомендую саме Bosch. Але раджу брати лише європейську збірку – є моделі для ринку Азії, і в них інша якість.
|
|
| |