Де можна замовити пошив жилетів з логотипом?
|
|
payulass | Дата: Понедельник, 09.06.2025, 22:12 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Привіт усім! Планую замовити пошив жилетів з логотипом для невеликої групи. Хочу знайти хорошого виконавця, який зробить якісну роботу: міцні матеріали, акуратне нанесення логотипу і комфортний крій. Якщо хтось вже замовляв пошив жилетів, поділіться, будь ласка, досвідом — скільки часу займає виготовлення, які мінімальні замовлення, а також приблизна вартість. Буду вдячний за рекомендації!
|
|
| |
makarickckck | Дата: Четверг, 12.06.2025, 17:26 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Ми проводимо щорічні виїзні тренінги для співробітників, і цього разу вирішили, що варто виглядати більш організовано — вирішили пошити однакові жилети з логотипом компанії. Я відповідав за підготовку одягу, тому взявся шукати надійного виконавця. Хотілося, щоб не просто нанесли логотип, а зробили все якісно — від тканини до деталей. Після кількох консультацій із різними фірмами, замовив у компанії "Твій Дизайн" пошив жилетів з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua....om.html Бо вони одразу зрозуміли, що саме нам потрібно, запропонували кілька варіантів дизайну та тканин. У підсумку отримали дуже охайно виконані жилети, які гарно сидять і мають приємну на дотик тканину. Логотип виглядає чітко, не пливе після прання. Колеги задоволені, я теж.
|
|
| |