[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна замовити пошив жилетів з логотипом?
payulassДата: Понедельник, 09.06.2025, 22:12 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт усім! Планую замовити пошив жилетів з логотипом для невеликої групи. Хочу знайти хорошого виконавця, який зробить якісну роботу: міцні матеріали, акуратне нанесення логотипу і комфортний крій. Якщо хтось вже замовляв пошив жилетів, поділіться, будь ласка, досвідом — скільки часу займає виготовлення, які мінімальні замовлення, а також приблизна вартість. Буду вдячний за рекомендації!

makarickckckДата: Четверг, 12.06.2025, 17:26 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Ми проводимо щорічні виїзні тренінги для співробітників, і цього разу вирішили, що варто виглядати більш організовано — вирішили пошити однакові жилети з логотипом компанії. Я відповідав за підготовку одягу, тому взявся шукати надійного виконавця. Хотілося, щоб не просто нанесли логотип, а зробили все якісно — від тканини до деталей. Після кількох консультацій із різними фірмами, замовив у компанії "Твій Дизайн" пошив жилетів з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua....om.html Бо вони одразу зрозуміли, що саме нам потрібно, запропонували кілька варіантів дизайну та тканин. У підсумку отримали дуже охайно виконані жилети, які гарно сидять і мають приємну на дотик тканину. Логотип виглядає чітко, не пливе після прання. Колеги задоволені, я теж.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: