tishenckovalya2010 | Дата: Вторник, Вчера, 11:02 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Стоит ли вообще обращаться в частную клинику для лечения наркомании? Это реально помогает или просто трата денег?
|
|
| |
hochzeitsagentura | Дата: Вторник, Вчера, 11:10 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Я теж довго сумнівався, бо здавалося, що приватні клініки — це лише про гроші, а не про реальну допомогу. Але коли мій племінник потрапив у залежність і ситуація стала критичною, ми вирішили не втрачати часу й звернулися до «Мед-Захід» https://med-zahid.com.ua/uslugi/lechenie-narkomanii/ . Це було не спонтанне рішення — ми перечитали багато відгуків і вивчили, як саме відбувається лікування. Вже з першої консультації було видно, що там підхід зовсім інший, ніж у державних установах. Його не просто «поклали на крапельницю» — з ним працювала команда: нарколог, психолог, а згодом ще й сімейний консультант. Лікування розпочалося з детоксикації, потім була психологічна реабілітація, мотиваційні сесії, підтримка родини. Все проходило анонімно, без осуду чи тиску, що дуже важливо для людини в такому стані. Минуло вже більше восьми місяців — і він тримається. Це не просто «вилікували й відпустили», це було повноцінне повернення до життя. І хоч шлях нелегкий, але без підтримки клініки ми б цього не досягли. Тож моя відповідь — так, варто. Якщо людина готова змінитися, правильна клініка, як «Мед-Захід», може стати тим самим рятівним колом, яке витягує з дна. І це точно не марна витрата грошей.
|
|
| |