| annanaseban | Дата: Вторник, Вчера, 21:50 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Статус: Offline
| Після невдалого фарбування моє волосся стало сухим, тьмяним і дуже заплутувалося, тому я вирішила трохи змінити свій звичайний догляд і замовити професійну косметику. Саме так я знайшла Brazil-Prof https://brazil-prof.com/ Вибір у магазині справді великий, тому спочатку навіть розгубилася, адже хотілося підібрати щось саме для пошкодженого волосся, а не купувати засіб навмання. У результаті замовила кілька продуктів для комплексного догляду. Посилка приїхала акуратно запакованою, усі флакони були цілими, нічого не пролилося і не пошкодилося. Найбільше мене порадував сам результат від використання. Волосся після миття стало набагато приємнішим на дотик, а після маски взагалі з'явилося відчуття, ніби щойно побувала в салоні. Звичайно, я не очікувала дива після одного застосування, але поступово побачила, що волосся стало більш гладким і доглянутим. Ще один плюс — воно не виглядає перевантаженим косметикою, що для мене дуже важливо, бо корені швидко втрачають свіжість. Мені сподобався і сам процес покупки: усе зрозуміло, без зайвої метушні. Тепер хочу протестувати ще кілька засобів із цієї категорії. Приємно, коли після покупки отримуєш саме те, на що розраховувала, і бачиш різницю у щоденному догляді.
|
| |
|
|