[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Работа на пенсії
vi3665804Дата: Понедельник, 17.10.2022, 22:30 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Я вийшла на пенсію і мені довелося піти з основної роботи, стало тяжко працювати в нічні зміни, зараз шукаю нову, але розумію, що пенсіонерів беруть неохоче. Може дасте кілька порад, як знайти гідну роботу.

ivaskinasnezanaДата: Вторник, 18.10.2022, 16:45 | Сообщение # 2
Сержант
З виходом на пенсію розумієш, що на цьому життя не закінчується. І якщо ти не колишній космонавт чи високопосадовець, то пенсії від держави навряд чи вистачить для нормального існування. І якщо не знаєте, як знайти роботу та поправити своє матеріальне становище на старості років, тоді вивчіть цю статтю https://harkov-br.com.ua/chi-mozhna-pracyuvati-na-pensiyi/ , там є поради, які Вам допоможуть.

LivaisДата: Среда, 20.09.2023, 21:29 | Сообщение # 3
Лейтенант
Да, надо что-то удаленное искать, если Вы хотите зарабатывать деньги и чтоб никто не смотрел на Ваш возраст. Я вот здесь смотрю вакансии за компьютером - тут довольно интересные предложения, которые и Вам могут понравится.

AngelinaДата: Среда, 03.09.2025, 12:01 | Сообщение # 4
Рядовой
Друзі, з'явилася важлива новина: Пенсійний фонд України (ПФУ) оголосив про збільшення фінансування пенсійних виплат. Це означає, що вже в найближчий час частина пенсіонерів може отримати підвищені виплати або принаймні стабільніші виплати без затримок.
Ключовим фактором такого кроку стало покращення надходжень до бюджету ПФУ, зокрема за рахунок єдиного соціального внеску (ЄСВ) та додаткових дотацій з держбюджету. Також можливо, що це частина загального курсу на індексацію пенсій та соціальну підтримку людей похилого віку.
Для пенсіонерів це може означати:
своєчасні виплати;

можливе підвищення пенсій у рамках чергової індексації;

стабільні перспективи на майбутнє, особливо в умовах економічної нестабільності.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: